DESPRE NOI


DESPRE NOI

AMICOR

Suntem o companie modernă cu o perspectivă nouă asupra remodelării și designului interior. Suntem o echipă tânără, ambițioasă, cu 4 ani experiență pe piața României. De la soluții interioare moderne și elegante, la imprimeuri personalizate și modele 3D, tavanele noastre oferă posibilități de proiectare nelimitate pentru spații rezidențiale și comerciale. Avem standarde foarte ridicate pentru calitatea serviciilor și a materialelor folosite, atunci când vine vorba de instalarea tavanelor extensibile. Ne dedicăm totalmente proiectelor în care suntem implicați, găsim soluțiile potrivite pentru fiecare tip de proiect și le implementăm cu mult entuziasm. Satisfacția clientului nostru a fost și va fi întotdeauna prioritatea noastră.


DE CE NOI?

CE OFERIM?

Echipa AMICOR oferă soluții profesionale, eficiente, unice și atractive din punct de vedere al costurilor, în funcție de nevoile și specificațiile fiecăruia. Suntem aici pentru toți cei care renovează, pentru constructorii de case, arhitecții și corporațiile. În portofoliu nostru avem o gamă diversificată de soluții eficiente pentru fiecare tip de încăpere.

  • Echipă calificată de profesioniști
  • Idei de design interior de neegalat
  • Instalarea promptă a materialului
  • Calitate superioară, modele și texturi personalizate pentru tavane
  • O gamă diversificată de tipuri de tavane, inclusiv modele 3D, iluminate, înstelate și multe altele
  • Soluții pentru izolare fonică
  • Tavane cu textura lemnului, betonului sau pielii
  • Tavane și pereți textili pentru o renovare rapidă a încăperii

CREEAZĂ UN SPAȚIU DE VIAȚĂ FRUMOS ÎMPREUNĂ CU AMICOR

Pentru toți constructorii de case, proprietarii, investitorii, arhitecții și corporațiile, avem o gamă diversificată de soluții perfecte și eficiente pentru tavanele și pereții oricărui tip de încăpere. Știați că un tavan ales cu grijă poate modifica nu doar interiorul încăperii, ci și starea de spirit? De fiecare dată rămânem plăcut surpinși de rezultatele obținute, iar fiecare proiect sugerat de clienții noștri - îl înfruntăm ca pe o provocare.