TAVANE EXTENSIBILE PVC

SISTEME DE TAVANE EXTENSIBILE PVC
COMERCIAL ȘI REZIDENȚIAL

Tavanele Amicor oferă soluții de tavane extensibile din membrană PVC pentru a îmbunătăți și simplifica procesul de amenajări interioare și pentru a oferi un produs finit conceptual nou, cu o varietate de tavane în cadrul proiectelor existente sau în curs de dezvoltare în schimbul celor clasice din rigips. Noi oferim servicii rapide și profesioniste, oferim atenție deosebită detaliilor, materialelor de înaltă calitate, gustului rafinat și echipe profesionale de montaj, dar și de consultanță.

Tavanul extensibil poate fi simplu, de o singură culoare, cu texturi diferite: tavan lucios, tavan mat, tavan translucid, tavan satinat sau chiar și tavan imprimat, tavan 3D.

Un tavan extensibil este un sistem suspendat sau cu prindere de tavanul propriu-zis, alcătuit din două elemente principale: cadrul din aluminiu - sistemul de prindere și membrana extensibilă din PVC. Montajul nu necesită prea mult timp și începe prin atașarea cadrului pe perete sau tavan, urmat de întinderea membranei care se fixează în acesta.  Nu este necesară eliberarea încăperii prin mutarea mobilierului; echipa noastră vă ocupă doar câteva ore din timpul dumneavoastră și nu lăsăm niciodată mizerie. Nu există limite cu privire la ceea ce puteți face cu un tavan extensibil. Indiferent dacă se montează pe tavanul dumneavoastră sau pe un perete, se schimbă complet aspectul unei camere fără a se dubla costurile în urma unei renovări. Puteți ascunde tavanele existente cu defecte, puteți schimba gama de culori sau puteți deveni chiar mai creativ decât atât. Tavane extensibile sunt exact ceea ce aveți nevoie atunci când v-ați plictisit de tavanele clasice. Uneori un tavan extensibil este chiar mai ieftin decât un tavan clasic din rigips și, cu siguranță, mai elegant.

AVANTAJE ȘI CARACTERISTICI

  • Posibilități nelimitate de design
  • 100% Rezistență la apă
  • 100% Rezistență la foc și temperaturi scăzute
  • Gamă largă de nuanțe și texturi
  • Materiale Eco-Friendly 
  • Materiale durabile și rezistente
  • Montare și demontare rapidă
  • Non Toxic

SOLUȚII PENTRU TAVANE

Tavane Multi-Level
Tavane Lucioase
Tavane Mate sau Satinate
Tavane Iluminate
Cer Înstelat
Tavane Multi-Level
Tavane Lucioase
Tavane Mate sau Satinate
Tavane Iluminate
Cer Înstelat

CREEAZĂ UN SPAȚIU DE VIAȚĂ FRUMOS ÎMPREUNĂ CU AMICOR

Pentru toți constructorii, dezvoltatorii imobiliari, proprietarii, arhitecții și designerii, avem o gamă diversificată de soluții potrivite pentru fiecare tip de încăpere și tavan. Modernizăm interioarele și modificăm atmosfera spațiului cu imprimeuri cu picturi murale încântătoare sau orice alt model preferați. Modern, contemporan, clasic și creativ, tavanul extensibil combinat cu corpurile de iluminat potrivite dă senzația de lux, chiar dacă bugetul este unul mai redus.