BLOG

Ce înseamnă o consultație?

Ca să fie mai clar pentru toată lumea, considerăm un aspect foarte important subiectul - Consultație. Trebuie să înțelegem ce înseamnă această consultație, ce ne oferă nouă ca și firmă, ție ca și client, ce au de câștigat ambele părți și cel mai important: când putem face o consultație și cât costă.


O să începem cu începutul și o să jonglăm cu termeni foarte simpli, astfel încât să înțeleagă și cel ce nu știe nimi despre tavanele extensibile. Consultația este procesul prin care vrem să aflăm cât mai multe despre proiectul în care urmează să montăm tavanul sau peretele extensibil. Noi o să cerem mai multe detalii, o să punem mai multe întrebări care nu ar trebui să te indimideze. Dacă este imposibil să ajungem acum la fața locului - o să cerem o poza a spațiului ca să ne putem face o idee despre proiect. În situația ideală - ajunge o echipă la fața locului care ia măsurătorile și se discută toate detaliile necesare pentru ofertare. Ne interesează ce model de tavan se dorește, dacă este cu sistem de iluminat LED sau fără, dacă sunt corpuri de iluminat pe tavan, din ce sunt construiți pereții sau tavanul propriu-zis, care este înălțimea încăperii. Toate acestea ne ajută să ne facem o imagine cât mai clară despre proiect și ne ajută să oferim prețul final. 


Dacă din anumite motive este imposibilă deplasarea echipei pentru măsurători, dacă tavanul este simplu (prin „simplu” subînțelegem un tavan pătrat sau dreptunghiular fără colțuri suplimentare) poți să iei măsurătorile singur - adică fiecare latură și îți solicităm noi toate detaliile necesare. Este foarte important să avem măsurătorile corecte, întrucât la montaj se aduc materialele exacte pentru tavanul tău, membrana extensibilă vine decupată din fabrică exact după dimensiunile tavanului.


Consultația nu se plătește. Ne poți suna oricând să discutăm despre tavane, te îndrumăm dacă este nevoie și găsim soluția cea mai bună pentru ceea ce-ți dorești să realizezi.