MAI MULTE

INFORMAȚII GENERALE


Tavanele extensibile sunt pasiunea noastră pentru simplu fapt că ne ajută să creăm și să remodernizăm spațiile de viață cu un efort minim, dar cu un rezultat peste așteptările tuturor. Aceleași tavane negre-lucioase care par „să obosească” și „să încarce” încăperea, se dovedesc a fi cele mai elegante și cele care măresc vizual spațiul. Atât tavanele textile, cât și cele PVC reduc încăperea cu doar 2-3 cm minim, dacă se dorește acest lucru, dacă vorbim de spațiile comerciale - și se dorește să se renunțe la o anumită distanță, acest lucru se poate face foarte simplu.


Pe lângă toată gama bogată de nuanțe și texturi, ai posibilitatea de a-ți personaliza tavanul cu imaginea dorită sau un sistem de iluminat, astfel încât tavanul să devină un corp de iluminat. Oricât de imposibil ți-ar părea să obții rezultatul dorit din tavanul pe care îl ai acum, tavanele extensibile sunt perfecte pentru a masca și a ascunde toate defectele tavanului sau peretelui actual. 


Tavanele extensibile marca Amicor sunt alegerea perfectă pentru crearea unui design deosebit. Ele sunt produse din țesături PVC sau textile, de înaltă rezistență, create după cel mai înalt standard francez, ceea ce reprezintă nu doar calitatea absolută, ci și un design interior elegant. Avantajele tavanelor extensibile sunt multiple şi încep cu faptul că pot fi montate într-un timp foarte scurt. O suprafaţă de 20 mp cu patru colţuri se acoperă într-un interval de două-trei ore. Timpul se montaj creşte odată cu numărul colţurilor sau, dacă în încăpere există porţiuni curbate, pereţi din beton armat ori mai multe niveluri. Materialul din care sunt confecţionate este stabil la schimbările de temperatură şi permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinaţia pe care o are. Nu conţin subsanţe toxice şi rezistă la un grad de umiditate sporit fără să reţină mirosurile sau să creeze un mediu propice condensului sau igrasiei.
Folia tavanului este impermeabilă, extensibilă şi suportă o presiune de până la 100 de litri pe mp, lucru important pentru toţi cei care locuiesc la bloc şi au avut experienţa neplăcută de a fi inundaţi de vecinul de sus. În astfel de cazuri pelicula din PVC se comportă ca barieră împotriva apei.


Pentru noi, clientul este pe primul loc, de aceea vă punem la dispoziție cei mai buni profesioniști! Suntem consultanții tăi pe tot ce ține de design interior pentru birouri, companii, showroomuri și cabinete. Lucrăm împreună cu tine ca totul să iasă exact așa cum ți-ai imaginat.