TAVANE EXTENSIBILE TEXTILE

SISTEME DE TAVANE EXTENSIBILE TEXTILE COMERCIAL ȘI REZIDENȚIAL

Amicor oferă soluții de tavane și pereți extensibili din membrană textilă pentru a îmbunătăți și simplifica procesul de amenajări interioare și pentru a oferi un produs finit conceptual nou, cu o varietate de tavane și pereți în cadrul proiectelor existente sau în curs de dezvoltare în schimbul celor clasice din rigips. Noi oferim servicii rapide și profesioniste, oferim atenție deosebită detaliilor, materialelor de înaltă calitate, gustului rafinat și echipe profesionale de montaj, dar și de consultanță.

Tavanele textile sunt soluția perfectă pentru un mediu perfect. Se pretează și pentru pereți, fiind mult mai rezistente la atingerile cu obiectele ascuțite.


TAVANELE TEXTILE

CE SUNT TAVANELE TEXTILE?

Tavanele extensibile textile sunt puțin diferite de tavanele extensibile PVC. Se pot face aproximativ aceleași lucruri, diferența cea mai mare fiind lipsa efectului lucios la tavenele textile, cel existent la tavanele extensibile lucioase.

Tehnica de montaj este diferită. Dacă pentru tavanele extensibile di membrană PVC este necesar să fie încălzite înainte de a fi montate, cele textile sunt montate direct în sistemul de prindere. Totodată, tavanul extensibil PVC vine decupat direct din fabrică, exact după dimensiunile tavanului dumneavoastră, tavanele extensibile textile pot fi create pe loc, excepție făcând procesul de imprimare care se execută în fabrică.


CREEAZĂ UN SPAȚIU DE VIAȚĂ FRUMOS ÎMPREUNĂ CU AMICOR

Pentru toți constructorii, dezvoltatorii imobiliari, proprietarii, arhitecții și designerii, avem o gamă diversificată de soluții potrivite pentru fiecare tip de încăpere și tavan. Modernizăm interioarele și modificăm atmosfera spațiului cu imprimeuri cu picturi murale încântătoare sau orice alt model preferați. Modern, contemporan, clasic și creativ, tavanul extensibil combinat cu corpurile de iluminat potrivite dă senzația de lux, chiar dacă bugetul este unul mai redus.